Kullar/ Valpar

Planerade Planer se nedan efter ni har läst den viktiga informationen .

 

 

 

Fyll i nedan Intresseanmälan så kontaktar jag er inom 7-10 dagar  MVH  Lise-Lotte Häger Ps det kan hamna i skräpkorgen så om jag inte hört av mig

kontakta mig igen Tack


 
 
Sobel
Trefärgad
Blue merle
Färg Spelar Ingen roll
 
Tik
Hane
Kön spelar ingen roll
Omplacering
FoderHund
 
 
 
 
 
 


Intresserad av Valp


Att vara uppfödare är ett stort ansvar gentemot rasen och er valpköpare.

Mitt mål med min uppfödning är att få så trevliga hundar som klarar vardagen så bra som möjligt som man kan använda inom alla områden.

Du som valpköpare ställer ju vissa krav och har vissa förväntningar på oss uppfödare och på den valp du köper. För att uppnå så hög standard som möjligt på våra hundar har vi vissa Önskemål på dig som valpköpare för att kunna utvädera våra avelsdjur och stärka rasen och som extra plus kan du få en hälsostatus på din hundså att den lever ett bra liv .


Detta är följande 


Följa Häsoprogrammet och rekommendationer som Innebär

Hd samt ED röntgen,Mentalbeskrivning mellan ca 15-24 månader samt Ögonspegling

Deltaga 1 officiella Utställningar och kennelträff samt extriörbeskrivning


Att du sen går kurser och för övrigt aktiverar dig och din hund tar jag för givet. Vi som uppfödare, finns naturligtvis tillgängliga för råd, diskussioner och allmänt hundprat. Du får så att säga oss ”med på köpet”. Vi tycker nämligen att det är viktigt för oss att hålla kontakten med dig och din hund även efter försäljningen. Vi kan hjälpa till i många fall om det uppstår problem och vi är alltid intresserade av hur det går för våra hundar i deras fortsatta liv.


Med detta skriver så

Tillämpar jag fri prövningsrätt, detta innebär att jag förbehåller mig rätten att själv välja vem/vilka som får köpa valp från mig, utan att behöva ursäkta / förklara mig.


Detta ovan ser  jag som en självklarhet när man vill köpa hund av mig . 


 

Foderhundar


Att vara FoderVärd

Är ett åtagande ett ansvar


Är inte bara att bli utan Förtroende bygger man upp och skapar.

Genom att beskriva sina Mål med Hundköpet och besöka kenneln några gånger.Ge Referenser ökar möjligheten att just du kanske kan bli en .


  Att vara en fodervärd innebär att du har ett åtagande att ta hand om hunden och sköta om den väl med daglig tillsyn, att Se hundens möjligheter att utvecklas och följa Hälsoprogrammet

Meritera den och vara aktiv i olika kurser ,prov samt att ha bra kontakt med uppfödaren är något man ser som en självklarhet

Inte bara en Billig Hund.
Planerade parningar